pühapäev, aprill 23, 2006

Nüüd on võimalik meie kooli koduleheküljelt minna meie meeskonna blogile. Tänu sellele lingile saavad kõik meie kooli kodulehe külastajad vaadata, milliseid uusi artikleid oleme oma blogisse lisanud. Õpetajatel on siiani olnud raske leida blogi aadressi ja me loodame, et tänu sellele uuendusele on neil nüüd kergem olla kursis uute sündmustega blogilehel. Me tahaksime tänada kooli juhtkonda, kes tunneb suurt huvi selle projekti vastu ning on igati vastutulelik.

Comments on ""

 

Anonymous Anonüümne said ... (09:01) : 

ja jah, täitsa nõustun karliga, sest tundub, et tegemist on päris asjaliku lehega ning päris tore on vaadata, et noored inimesed ikka viitsivad millegagi natukene põhjalikumalt tegeleda. Lahe ja soovin edu.

 

Anonymous Anonüümne said ... (14:48) : 

Iseenesest hea idee. Olen poolt, sest uued asjad on alati vajalikud. Veelgi meeldivam on tõesti see, et see on kooli kodulehel olemas, sest ausalt öelda, ma ei oleks sellest muidu teadnudki. Tähtis on aga ettevõtmine ja projektis osalemine.

 

Anonymous Anonüümne said ... (20:51) : 

see et sellele leheküljele saab meie kooli kodulehe külje akudu näitab kui tublit tööd siin tehakse ja et kogu see töö on ka seda väärt!!!

 

Anonymous Anonüümne said ... (08:36) : 

Minu meelest hea mõte. Tore on näha , et on ka tõesti inimesi kes on sellisest asjast huvitatud.

 

Anonymous Anonüümne said ... (11:43) : 

Tore, et kooli juhtkond ja õpetajad sellest asjast nii huvitatud on ja aitavad igati kaasa.

 

post a comment